Als ODC-professional heb je toegang tot een online omgeving. In slechts 15 minuten meet je niet alleen de natuurlijke drijfveren en het talent, maar ook het aangeleerd gedrag van jouw cliƫnt. ODC maakt hierbij gebruik van archetype beelden waardoor ook het onbewuste wordt gemeten. ODC is hiermee revolutionair en laat als enig assessment zien wat mensen af moeten leren om te kunnen functioneren.

Om jouw klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, krijg je tevens toegang tot de community. Nog geen login ontvangen? Neem dan contact op met
support@yinc-international.com.

Vraag een account aan

Login

De community is een platform voor ODC certified professionals. Professionals die zich bezighouden als coach of begeleider met de ontwikkeling en groei van mensen, teams en organisaties. Maar ook bijvoorbeeld met talent development, functie-matching of change.

Alle professionals hebben 1 ding gemeen. Ze hebben ODC omarmd en zijn bevlogen om zoveel mogelijk mensen te helpen terug te gaan naar hun essentie om van daaruit te kunnen leven en werken. Hen te helpen ontdekken wat hun echte talenten en drijfveren zijn en welk schaduwgedrag dit blokkeert.

YINC international streeft naar een langdurige relatie met de ODC-professionals. Op het platform kun je terecht voor je vragen, informatie, ODC-inkoop en andere professionals vinden en benaderen. Nieuwsgierig of ODC en het platform ook iets voor jou is? Neem dan contact op voor meer informatie.